Over ons

Over ons / Disclaimer

Vliegveldtaxi.orgĀ® is een online-platform

Vliegveldtaxi.org : Wij brengen u in contact met een partij die voor u de taxi zoekt die bij uw specifieke zaak past, hierna stopt onze dienstverlening.

Vliegveldtaxi.org werkt exclusief samen met geselecteerde partners. Deze partners zijn specialist in de gezochte werkzaamheden en treden op als leverancier en uitvoerder van deze werkzaamheden. Alle werkzaamheden worden door hen uitgevoerd, Vliegveldtaxi.org treedt puur op als intermediair in het bij elkaar brengen van klant en leverancier.

Deze partner is sneleentaxi, een onderdeel van Brancheteers Nederland bv, Utrecht , kvk nr. 67175376

Bij uitvoer van de werkzaamheden is dan ook een overeenkomst van toepassing tussen klant en leverancier en zijn derhalve de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing van de gebelde/gekozen leverancier

Vliegveldtaxi.org draagt zorgt voor het bij elkaar brengen van de vraag van u als bezoeker en het aanbod van de leverancier, na totstandkoming van de doorlink stapt Vliegveldtaxi.org er qua dienstverlening tussenuit.

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.Vliegveldtaxi.org.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten besteld via deze website en deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

Vliegveldtaxi.org aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites en/of telefoonnummers waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links en/of telefoonnummers is geheel voor eigen risico.

Goede taxi nodig?